ANNELERDEN SERT TEPKİ « 10Balikesir

18 Nisan 2024 - 04:37

ANNELERDEN SERT TEPKİ

ANNELERDEN SERT TEPKİ
Son Güncelleme :

06 Temmuz 2018 - 13:45

Balıkesir’in Edremit ilçesinde son günlerde yaşanan çocuk istismarlarına ve cinayetlerine karşı anneler bir araya gelerek tepkilerini sert bir şekilde dile getirdiler.

Edremit Cumhuriyet Meydanında Nevin Sayman, Alev Baki ve Azize Sarıoğlu adındaki duyarlı 3 annenin bir araya gelerek oluşturduğu tepki mitinginde çocuk istismarlarına karşı tepki ortaya konuldu. Katılımın geniş olduğu tepki mitinginde konuşma yapan Nevin Sayman “Bugün buraya tüm kimlik ve etiketlerimizden, siyasi düşüncelerimizden sıyrılarak, anne-baba vasfı ile toplandık. Son günlerde sıkça aynı cümlede geçen “Çocuk, Kaçırılma, Tecavüz, Ölüm ve Otopsi” kelimeleri bir daha yan yana gelmesin diye buradayız. Bir çocuğun çıkaramadığı ses olmak için toplandık.”dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.