KAZDAĞLARI’NDA KAR ALARMI « 10Balikesir

10 Şubat 2025 - 22:17

KAZDAĞLARI’NDA KAR ALARMI

KAZDAĞLARI’NDA KAR ALARMI
Son Güncelleme :

10 Mart 2022 - 14:46

117 defa

Balıkesir’in Edremit ve Havran ilçelerinin yüksek kesimlerinde öğle saatlerinde şiddetini artıran kar yağışı sebebiyle Kazdağları’nda ekipler alarma geçti.

Balıkesir’in Edremit ilçesi ile Çanakkale’nin Yenice İlçeleri arasında Kazdağları’ndan geçen yol kesiminde öğle saatlerinde başlayan kar yağışı sebebiyle Edremit Belediyesi ve Karayolları ekipleri alarma geçti. Edremit Belediyesine ait greyder ve kepçe ile Karayollarına ait kar küreme tuzlama aracı bölgeye sevk edildi.

Yağışların akşam saatlerinden itibaren yoğunluğunu artıracağı ifade edilirken, yetkililer bu yol kesimini kullanacak sürücülerin araçlarında kış lastiği, zincir ve çeki halatı bulundurmaları gerektiğini ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.