‘’EDREMİT’İN FENDİ, BİRİLERİNİN KOLTUK DERDİNİ YENECEK MERAK ETMEYİN!’’ « 10Balikesir

13 Ocak 2025 - 15:52

‘’EDREMİT’İN FENDİ, BİRİLERİNİN KOLTUK DERDİNİ YENECEK MERAK ETMEYİN!’’

‘’EDREMİT’İN FENDİ, BİRİLERİNİN KOLTUK DERDİNİ YENECEK MERAK ETMEYİN!’’
Son Güncelleme :

08 Mart 2019 - 13:51

Millet İttifakı’nın CHP’li Edremit Belediye Başkan Adayı Selman Hasan Arslan, önceki gece Ortaoba Mahallesi’nde seçim çalışması gerçekleştirdi. Bugün ise Makine Mühendisleri Odası, Edremit Ticaret Borsası, İnşaat Mühendisleri Odası ve Tuzcumurat Mahallesi’ndeki seçim bürosunun açılışlarını gerçekleştiren CHP’li Başkan Adayı, yoğun temposuna devam ediyor.

 

Ortaoba Mahallesi’nde mahalleli gençler tarafından büyük bir coşku içerisinde karşılanan Millet İttifakı’nın CHP’li Edremit Belediye Başkan Adayı Selman Hasan Arslan, Zeytinli Belediye Başkanlığı döneminde Edremit’teki birçok mahalleye olduğu gibi Ortaoba’ya da yardımları olduğunu ve bunun şimdi Edremit Belediyesi’nde de devam edeceğini belirtti.

 

CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin’in de katıldığı seçim çalışmasında vatandaşlara hitap eden CHP’li Başkan Adayı Arslan, şunları söyledi:

 

‘’Bugün Ortaoba bir başka güzel… Bizleri büyük bir coşkuyla karşılayan Ortaobalı vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Milletvekilimiz Sayın Ensar Aytekin, CHP ve İYİ Parti’li gönüldaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Büyük ve kutlu bir yolculuğa çıkıyoruz. Bu yolun, yalnız yürünmeyecek bir yol olduğunu her defasında dile getiriyorum. İşte bizler bu zorlu yolu sizlerle birlikte yürüyeceğiz. Sizlerin desteğiyle, sevgisiyle beraber yürüyeceğiz. Ve Allah’ın izniyle sizleri mahcup etmeyeceğiz. Bunu bilmenizi istiyorum. İşimiz hizmet olacak değerli kardeşlerim… İşimiz de gücümüz de hizmet olacak. Siyaseti ilçe başkanımız, milletvekilimiz, parti yöneticilerimiz yapabilir… Biz, hizmet etmek için sizden oy ve yetki istiyoruz. Kimseyle kavgalı olmayacağız. Kavgalı olanlar yüzünden Edremit’i bir tane hizmet gelmediğini görüyorsunuz. Büyükşehir Belediyesi’nde Edremit’e hangi hizmet yapıldı? Hiçbir hizmet… Nedeni hem Büyükşehir’in vizyon eksikliği, ki onu İsmail Ok başkanın dolduracağına eminim, hem de belediyeyi yönettiğini iddia edenlerin basiretsiz tutumu. Bizler kavgayla değil, iyi niyet ve diyalogla Edremit’e hizmet getireceğiz. Bunun sözünü veriyorum sizlere.’’ dedi.

 

Köy meydanındaki kahvehaneleri ziyaret ederek vatandaşlarla tek tek sohbet eden Millet İttifakı’nın CHP’li Edremit Belediye Başkan Adayı Selman Hasan Arslan, gün içerisinde ise Edremit’te Makine Mühendisleri Odası, Edremit Ticaret Borsası ve İnşaat Mühendisleri Odası’nı ziyaret etti.

 

Ziyaretler sonrasında Tuzcumurat Mahallesi’nde açılışı yapılan seçim irtibat bürosuna geçen CHP’li Başkan Adayı Arslan, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

‘’Son zamanlarda bir dedikodu çıkartmaya çalışıyorlar. Neymiş efendim Hasan Arslan’ın davaları varmış, seçilirse görevinden alınacakmış. Bunları ortaya atan şer odaklarını sizler çok iyi biliyorsunuz! Bugün, tüm belediye başkanları gibi evet ben de yargılandım ama bazıları gibi ceza almadım. Allah’a çok şükür tüm davalardan beraat ettim. Sizlerin karşısında anamın ak sütü gibi tertemiz şekilde çıkıyorum. Sandıkla hakkımızdan gelemeyeceğini bilen bazı zat-ı muhteremler, bizi bu yolla devre dışı bırakmaya çalışıyorlar. Bizi devre dışı bırakacaklar ki, japon yapıştırıcısı ile yapıştıkları koltuklarını bırakmasınlar. Ama artık o devirler geçti… Edremit artık denenmişi denemek istemiyor. Bunu her yerde görüyoruz. Edremitli artık yeni bir yüz istiyor yeni bir yüz. Bizim derdimiz Edremit’in geleceği, sizin derdiniz koltuğunuzun geleceği. Edremit’in fendi, beyefendilerin koltuk sevdasını yenecek! Bunu çok açık ve net söylüyorum.’’ şeklinde konuştu.

 

Seçim irtibat bürosu açılışı sonrası Gümrük Meydanı’nda vatandaşlara pilav ve ayran dağıtan CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Selman Hasan Arslan, daha sonra seçim otobüsüyle Edremit’te tur atarak Edremitli vatandaşları selamladı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.