ERDEK’İN KANALİZASYON SORUNU ÇÖZÜLÜYOR « 10Balikesir

8 Mart 2026 - 06:38

ERDEK’İN KANALİZASYON SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

ERDEK’İN KANALİZASYON SORUNU ÇÖZÜLÜYOR
Son Güncelleme :

01 Mart 2022 - 15:21

118 defa

Balıkesir Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü “Hayat 10’da, Yaşam Su’da” sloganıyla il genelinde kanalizasyon ve atıksu arıtma tesisi inşaatlarına devam ediyor. BASKİ Erdek’te yılların sorunu olan kanalizasyon şebeke hattındaki değişimleri yaparken, atıksu arıtma tesisi yapımına da devam ediyor.

 

Erdek’te özellikle turizm mevsiminde büyük sorun olan kanalizasyon şebeke hattı BASKİ marifetiyle iyileştirme çalışmaları devam ediyor. İlçede yaşanan kanalizasyon sorununu tamamen bitirmeye yönetim yapılan çalışmalarla beraber ilçedeki atıksu arıtma tesisi inşaatı da devam ediyor. Erdek’te kanalizasyon şebeke hattı ve atıksu arıtma tesisi inşaatı yapım işi kapsamında parsel bağlantı çalışmaları son hızıyla sürdürülüyor.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.