FİDANLAR, FİDANLARLA BÜYÜYECEK « 10Balikesir

13 Ocak 2025 - 17:44

FİDANLAR, FİDANLARLA BÜYÜYECEK

FİDANLAR, FİDANLARLA BÜYÜYECEK
Son Güncelleme :

15 Mart 2019 - 16:52

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığının ev sahipliğini üstlendiği ağaçlandırma etkinliğinde 1500 adet leylandi türü fidan kullanılarak ağaçlandırma yapıldı.

MİNİK ELLER AĞAÇLANDIRMA ETKİNLİĞİNE KATILDI 

Çocuklarımızın çevreye duyarlı birer birey olarak yetişmesi, toplumda çevre koruma konusunda farkındalığın artırılması, ağaç ve orman sevgisinin geliştirilmesi amacıyla “Daha Mavi, Daha Yeşil Bir Balıkesir İçin” 1500 adet leylandi Balıkesir Entegre Katı Atık Değerlendirme ve Bertaraf Tesisinde toprağa aktarıldı. Çocuklar doğa ve toprak ile iç içe kendi elleriyle fidanları diktiler, sonrasında ise can suyunu verdiler.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yusuf Hocaoğlu, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Mustafa Yılmaz, Orman İşletme Bölge Müdürü, TEMA Vakfı, Karesi Kent Konseyi başkanları ve üyeleri, Kuva-yi Milliye, Gaziosmanpaşa Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri ile vatandaşlarımızın katıldığı etkinlik, çocuklar için hazırlanan hediyelerin dağıtılmasıyla sona erdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.