İFTİRALARLA BİZİ BÖLMEYE ÇAŞILIYORLAR « 10Balikesir

13 Mayıs 2025 - 01:01

İFTİRALARLA BİZİ BÖLMEYE ÇAŞILIYORLAR

İFTİRALARLA BİZİ BÖLMEYE ÇAŞILIYORLAR
Son Güncelleme :

08 Ekim 2018 - 16:28

AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, sahte sosyal medya hesaplarında Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ile aralarında sorun varmış algısı oluşturulmaya çaşılıldığını belirterek ‘zorunlu’ bir açıklama yaptı. Demiraslan’ın açıklaması şöyle:

“Son dönemde, özellikle sahte sosyal medya hesapları üzerinden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Zekai Kafaoğlu ile aramızda sorun olduğu algısı yaratılmaya çalışılması bu açıklamanın yapılmasını zorunlu kılmıştır.

Gerek Büyükşehir Belediye Başkanımız Zekai Kafaoğlu, gerekse de şahsım teşkilat terbiyesi almış, davamıza, ülkemize ve memleketimize hizmeti düstur edinmiş kişileriz.  Tamamen yalandan ibaret olan bu mesnetsiz iftiralar, kötü niyetle, birlik ve bütünlük içinde kenetlenen camiamızı bölmeye yönelik olarak masa başında uydurularak yapılmıştır.

Birtakım menfaatler karşılığı partimize zarar verecek kadar gözleri kararan bu tür zihniyetlere karşı mücadelemizde en büyük güvencemiz, teşkilat üyelerimizin sağduyusu ve partilerine sahip çıkma arzuları olacaktır.

Gerçeği yansıtmayan bu iddiaları esefle kınıyor, Balıkesirli hemşerilerimizin ve teşkilatımızın bu tür iftiraları ve dedikoduları ciddiye almayıp, itibar etmemesini önemle rica ediyorum.

İftiralarla ilgili gerekli yasal girişim başlatılmış olup, bundan sonra ki süreçte de, yalan ve iftiraya dayalı bu sistem son bulana kadar mücadelemiz kararlılıkla sürecektir.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.