“ULAŞILAMAYAN BAŞKANLARDAN OLMAYACAĞIM” « 10Balikesir

14 Ocak 2025 - 08:17

“ULAŞILAMAYAN BAŞKANLARDAN OLMAYACAĞIM”

“ULAŞILAMAYAN BAŞKANLARDAN OLMAYACAĞIM”
Son Güncelleme :

27 Haziran 2020 - 11:13

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz İlçe merkezi ve Kırsal Mahallelerde ziyaretlerine devam ediyor.

Mahalle muhtarları ile birlikte esnafları dolaşan, hal hatır soran başkan Palaz vatandaşların istek ve şikayetlerini dinliyor, tek tek not alıyor. İlgili birim amirleri ile mahalle ziyaretlerini gerçekleştiren başkan Palaz, “Göreve gelmeden önce daima halkımızın arasında olacağız demiştik, gördüğünüz gibi hep hemşehrilerimin arasındayım asla ulaşılamayan bir başkan olmadım olmayacağım da. Şehir merkezimiz ve kırsal mahallelerimiz için gerçekleştirdiğimiz çalışmaları hem yerinde inceliyor hem de mahalle sakinlerimizle bir araya geliyoruz. Böylelikle vatandaşlarımızın taleplerini yerinde dinliyor, ivedilikle çözüme kavuşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Başkan Palaz, Kırsal ve Merkez Mahallelerimizde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın özel ihtiyaçları olan medikal malzeme yardımlarımız, çocuk oyun parkları, parke taş tamirat, yol tesviye, yağmur suyu isale hattı çalışmaları, yeşil alan düzenleme peyzaj çalışmalarımız tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.