EDREMİTLİ ÖĞRETMEN OLİMPİYATLARDA ALTIN MADALYA KAZANDI « 10Balikesir

27 Nisan 2026 - 07:26

EDREMİTLİ ÖĞRETMEN OLİMPİYATLARDA ALTIN MADALYA KAZANDI

EDREMİTLİ ÖĞRETMEN OLİMPİYATLARDA ALTIN MADALYA KAZANDI
Son Güncelleme :

15 Mayıs 2022 - 17:17

Brezilya’da 24. kez düzenlenen Deaflympics (İşitme Engelliler) Yaz Olimpiyatlarında Balıkesir’in Edremit Avcılar Ortaokulu’nda beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapan Oğuz Dönder, güreş kategorisinde Altın Madalya elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

İlk olarak 13 Mayıs Cuma günü mindere çıkan Dönder; Venezüellalı, İranlı ve Moğol rakiplerini mağlup ederek finale yükseldi. 14 Mayıs Cumartesi günü, Türkiye saatiyle akşam 10’da gerçekleşen final müsabakasında Kazak rakibi ile karşı karşıya gelen Dönder, müsabakayı 9-7 puan üstünlüğü ile kazanarak Türkiye ve Edremit’e altın madalyayı getirdi.

 

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.