AYVALIK’TA ZEYTİN YETİM KALDI « 10Balikesir

16 Şubat 2025 - 19:08

AYVALIK’TA ZEYTİN YETİM KALDI

AYVALIK’TA ZEYTİN YETİM KALDI
Son Güncelleme :

26 Ağustos 2021 - 20:26

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin zeytin ve zeytinyağı sektörünün en önemli isimlerinden Özgün Zeytincilik’in sahibi Ahmet Sucu yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü.

Bir süredir Ankara’da Hacettepe Üniversitesi’nde tedavi gören Ahmet Sucu’nun hayatını kaybetmesi ilçede üzüntüyle karşılandı. Yardımseverliği ve 7’den 77’ye her kesimden insanlarla kurduğu gönül köprüsü ile yüreklerde taht kuran Ahmet Sucu’nun yarın Merkez Saatli Camii’nde kılınacak cuma namazının ardından Ayvalık Kabristanı’na defnedileceği öğrenildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.