İKİNCİ ULUSLARARASI KYZİKOS ULTRA MARATONU ERDEK’TE DÜZENLENECEK « 10Balikesir

17 Ocak 2026 - 16:17

İKİNCİ ULUSLARARASI KYZİKOS ULTRA MARATONU ERDEK’TE DÜZENLENECEK

İKİNCİ ULUSLARARASI KYZİKOS ULTRA MARATONU ERDEK’TE DÜZENLENECEK
Son Güncelleme :

07 Kasım 2021 - 15:06

ikinci Uluslararası Kyzikos Ultra Maratonu Balıkesir’in Erdek İlçesinde yapılacak.

Bandırma Dağcılık Arama Kurtarma Derneği (BANDAK), tarafından ilki 2019 yılında düzenlenen Kyzikos Ultra Maratonu, bir yıllık pandeminin ardından ikincisi 12-14 Kasım tarihleri arasında Erdek ‘te koşulacak. Yurtiçi ve yurtdışından 500 yarışmacının katılımıyla gerçekleşecek maraton 85 kilometrelik Kyzikos Ultra, 60 kilometrelik Kirazlı Manastırı Ultra, 45 kilometrelik Arteka Ultra, 22 kilometrelik Apostol Patika ve 5 kilometrelik Seyitgazi Tepesi Halk koşusunu içeren beş etaptan oluşacak.

Kapıdağ’da turizmin gelişmesine katkı sağlamayı amaçladıklarını belirten, BANDAK Başkanı Kadri Civan, “Kapıdağ Yarımadası’nın doğal ve kültürel zenginliklerinin tanıtımı, spor ve alternatif turizmin gelişimine katkı sağlamanın yanı sıra spor bilincini arttırmayı amaçlıyoruz” Şeklinde konuştu.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.