CUMHURBAŞKANLIĞI SÖZCÜSÜ KALIN: “RUSYA’NIN DİNLENMESİ GEREKİYOR” « 10Balikesir

2 Mayıs 2026 - 21:05

CUMHURBAŞKANLIĞI SÖZCÜSÜ KALIN: “RUSYA’NIN DİNLENMESİ GEREKİYOR”

CUMHURBAŞKANLIĞI SÖZCÜSÜ KALIN: “RUSYA’NIN DİNLENMESİ GEREKİYOR”
Son Güncelleme :

27 Mart 2022 - 17:18

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Katar’ın başkenti Doha’da düzenlenen Doha Forumu’nda Rusya-Ukrayna savaşına değinerek, “Herkes Rusya ile köprüleri yakarsa günün sonunda onlarla kim konuşacak” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Katar’ın başkenti Doha’da düzenlenen Doha Forumu’nda önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin ve diğer ülkelerin Ukrayna’daki savaşın sona ermesi için kesinlikle Rusya ile konuşması gerektiğini belirten Kalın, “Herkes Rusya ile köprüleri yakarsa günün sonunda onlarla kim konuşacak” dedi.

Ukrayna’nın başkenti Kiev’in kendisini savunması için daha fazla desteğe ihtiyaç duyduğunu da söyleyen Kalın, “Ukraynalıların her anlamda kendilerini savunmaları için desteğe ihtiyacı var. Fakat Rusya’nın da öyle ya da böyle dinlenmesi gerekiyor” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.