SAMSUN VALİSİ ZÜLKÜF DAĞLI: SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUM « 10Balikesir

22 Mart 2025 - 01:54

SAMSUN VALİSİ ZÜLKÜF DAĞLI: SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUM

SAMSUN VALİSİ ZÜLKÜF DAĞLI: SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUM
Son Güncelleme :

04 Şubat 2022 - 10:43

Onur Anıtı’na yapılan halatlı saldırıyla ilgili konuşan Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, “Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam etmektedir” dedi.
Saldırıyı sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla kınayan Vali Dağlı, “Cumhuriyetimizin kuruluşuna liderlik eden Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadele yolunda ilk adımı atarak kurtuluş meşalesini yaktığı Samsunumuzun simgesi haline gelmiş Atatürk Anıtı’na (Onur Anıtı) yapılan menfur saldırı tüm boyutlarıyla ele alınmakta olup, yakalanan 2 kişinin sorgulaması ve olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam etmektedir. Bu menfur saldırıyı bir kez daha şiddetle kınıyorum. Olayın idari ve adli süreci tarafımdan yakinen takip edilmektedir” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.